21 Temmuz 2019 Pazar

3679

(20 TEMMUZ CUMARTESİ)

Hafta sonuna keyifli bir giriş yaptık; balkonda şarap keyfi ile... Kendi yaptığım seramik peynir tabaklarında peynirler, üzümler, minnak seramik kupalarda roze şarap... Fonda mi bemol majör...

Bu hafta sonu ancak dinlenmeye fırsat buluyor gibiyiz; tatil dönüşü yorgunluğunu atmaya çalışıyorum üstümden. Bir yandan evde kalıp yatasım var, bir yandan hava güzelken dışarıda olasım var. Öğlen Kuzguncuk'a gitmeye karar verip evden çıkıyoruz. Rüzgarlı deniz kenarında birer çay içip Kuzguncuk'ta dolaşıyoruz. Kendine has dokusunu koruyabilmiş, eskisi gibi kalan ender mahallelerden. Bostan'da gezinip, lahmacun yemeye oturuyoruz. Akşamüstü eve döndüğümüzde sanki maraton koşmuş gibi bitap düşmüş hissediyorum, güneş mi çarpıyor beni anlayamadım.

Kayısılı keki fırına atıp yine kedilere mama vermek için sokağa iniyoruz akşam, sonra da başlayıp devamını getirmediğimiz bir diziyi izliyoruz. Sinner, enteresan kurgusu ile merak uyandıran bir suç dizisi. İnsan psikolojisinin dehlizlerinde hangi canavarlar gizleniyor...?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder