2 Temmuz 2019 Salı

3660

(01 TEMMUZ PAZARTESİ)

Temmuza başlarken yaz resmen geldi, İstanbul çok sıcak olacak...
Sıcaklarda çalışmaya konsantre olmak, spor yapmak biraz zorlaşacak, ama her fırsatta kendimizi denize atmaya çalışacağız.
Bugün biraz işleri toparlamakla geçti, tatil öncesi bitmesi gereken siparişlerime başladım.
Akşamüstü bizi zor bir görev bekliyordu; 1 aylığına eve misafir gelen ve 2 aydır baktığımız, bir türlü sahiplendirilemeyen kedileri parka bırakmamız gerekiyor. Çok üzülsek de, her gün evin her odasından çiş kaka temizlemekten yıldık artık, evde sürekli bir huzursuzluk olması da cabası. Olmuyor, olamadı ne yazık ki, bizim kedilerimizle birbirlerine alışamadılar.
Çok zorlanarak teker teker kutuya koyup karşıdaki parka götürdük, eğer burada dururlarsa günde 3 kere bakıp mamalarını eksik etmeyiz, zaten herkes de ilgileniyor, kışın eve alırız tekrar, iyi bir hayatları olur yine. Ama çok korktukları için gitmelerinden endişe ediyorum, keşke hep bu parkta yaşasalar, gözümüzün önünde...
Tam onları bırakırken çok sevdiğimiz bir başka kedinin poposundan kan gelerek inlediğini ve ayakta duramadığını fark ettik. Belediyeye haber vermiş bizden önce görenler, çok şaşırdık ve endişelendik tabi ki. Belediye geldi ama benim içim rahat etmeyince kendimiz veterinere götürdük; meğer hamileymiş de düşük yapıyormuş. Tam ne olduğunu bilemesek de belki araba çarptı bir şey oldu, bebeklerden biri ölmüş. Neyse içimiz biraz rahatladı, şimdi veterinerde, yakında iyileşir umarım.
Evde adamlardan sonra bir sessizlik hakim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder