24 Nisan 2021 Cumartesi

4323

 (23 NİSAN CUMA)

Bahar sapsarı çiçeklerle, papatyalar ve manolyalarla gelmiş buralara... Keşke eskisi gibi enerjik olsam, sabah uyanır uyanmaz yoga yapabilsem, uzun uzun yürüyebilsem.

Kahvaltılar günün en sevdiğim saatleri; midem ağrımıyor ve yediklerim rahatsız etmiyor. Bu sene sezonu açıp bahçeye kuruyoruz masamızı; kuş cıvıltıları arasında.

Evin temizliğe ihtiyacı var, ama vaktimiz veya enerjimiz yok. Biraz dolapları, yerleri silip idare ediyoruz. Köpeklerden 2si yine doğurmuş; 7 tane mini minnak yavrumuz olmuş! Öyle tatlı bıdıklar ki, beslemeye gittiğimizde sevdirdiler, sularını tazeleyince şıpır şıpır içtiler. Kısa süre içinde hangisini kaybedeceğiz acaba, diye düşünmek üzüyor beni. 3 yavru da yolun kenarında gördük, onlar fazla çıkmadılar dışarı.

Sitemizde de yeni doğuran bir kedi kızımız vardı; 1aylık olmuş yavruların gözleri açılmış. İnsanlar doğanın içinde yaşarken doğayı katletmekle bu kadar meşgul olmasa ve bu dünyayı paylaştığımız hayvanları kurtulmak gereken bir pislik gibi görmese, hayatlarımız ne güzel olurdu...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder