13 Mart 2017 Pazartesi

2816

(10 MART CUMA)

Cumaları aslında ev işlerine ve kendi bakımıma ayırdığım yarı-boş günlerim, bu kez aklıma takılan gergin bir mevzu var. Şu bir yıldır çözülemeyen arkadaşımızın borç meselesi yine...

Eski mekanına uğramış bugün bir ortak arkadaşımız ve kendisini dolandırdığını anlattığı eski ortağı ile görüşmüş, hikayeyi bir de onun ağzından dinlemiş. Kime inanacağımı şaşırdığım ve kimseye güvenmediğim kötü bir durumdayım bu konuda, sürekli değişen ve doğruluğundan emin olamadığımız bilgiler gelip duruyor hep. Bir an önce bitmesini istiyorum artık!

Akşam da keyfimin kaçık olduğunu bildikleri için Kadıköy'e çağırdılar rakı içmeye, evi süpürüyordum baştan çıkardılar beni.

Hayyam'a oturmuşlar, adımı verince güzel bir masa bulabilmişler. Bizi beklerken birer duble yanına birer dilim peynirle idare etmişler. Hafif gecikmeli olarak onlara katıldık, meze seçtik, kalamar ve ciğer istedik.

Tabi konu hepimizi sinirlendiren bu arkadaşımıza geldi önce; hayatımızdan çıkarmamak için direniyoruz resmen, ama mecbur kalabiliriz buna.

Çakırkeyif olunca beni en az 5 yaş genç gösteren makyajımdan, yaz tatili hayallerinden konuşmaya başladık.

Herkesin kendi stresleri vardı o masada; maddi manevi dertleri. Ama bir arada olmak güzeldi her şeye rağmen.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder