12 Kasım 2017 Pazar

3062

(11 KASIM CUMARTESİ)

Bugün için birkaç fikrimiz vardı, ama hepsinden vazgeçip biraz evde dinlenmeyi tercih ettik...
Aslında bugün biraz durulmaya ihtiyacımız da vardı; birbirimize yakınlaşmaya, gerçekten tazelenmeye ihtiyacımız vardı.
Karemel kızımız geldiğinden 1 hafta sonra ilk defa ortaya çıktı, salonda diğer kedilerimizin yanında kendini göstermeye başladı. Biraz kıhlamalar duyuluyor şimdilik ama yavaş yavaş alışacaklar umarım!

Öğleden sonra Kare filmini izlemek niyetiyle sinemaya gitmeye çalıştık, ama yetişemedik-inanılmaz trafik vardı.

Neye niyet neye kısmet-biz de Kadıköy'e gelmişken The End'te film baktık ve Lübnan restoranı Tahin'e oturduk yemek için. Etli çam fıstıklı humuz, mutabbal ve kıbbeh istedik; hepsi lezzetliydi. Daha güzel olabilirdi gerçi, ama beğendik. Bir daha gelirsem falafel ve tabule deneyeceğim.
Sakin cumartesimiz evde devam etti; aldığımız filmlerden "Soygun"u izlemeye karar verdik bu akşam. Beklediğimden çok daha iyi bir filmdi; senaryo enteresan ve oyunculuk tatmin edici...
 Zeka geriliği olan erkek kardeşi ile birlikte bir banka soygunu planlayan genç adamın hayatından kısa bir kesti gösteriyor bize film.
Olmadık tesadüfler, hiç durmayan tempoyla devam ederken heyecanla seyredilen bir hikaye ortaya çıkıyor.
Eskiden cumartesi geceleri hep dışarı çıkmak isterdim, insan nasıl da değişiyor-şimdiyse pek zevk vermiyor gece hayatı, sanki hep aynı. Onun yerine evde bir şişe şarap açmak, müzik dinlemek, baş başa vakit geçirmek daha hoşumuza gidiyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder